Allah kimseyi böyle bir durum ile karşı karşıya bırakmasın.
Yeni Evliydim, Evde kimse yokken banyo yapmak istedim ; “Olayın yaşandığı gün kahvaltı ettik. Kayınpederim kahveye gitti, eşimde işe gitti. Akşama yakın bir saatti, eşim geç gelecekti. Evde kimse yoktu. O sırada banyoya girmek istedim. Girdim ama bir anda elektrikler kesildi Elbiselerimi giymek için hemen çıkmak istedim. O esnada kapının zorlanmaya başladığını hissettim.
Evde kimse yoktu, bu saatte eve kim girmiş olabilirdi. Korku ve endişe içinde hızlı bir şekilde elbiselerimi giymeye başladım. Ş’ok olmuştum.. Kim o diye seslendim kim olduğunu öğrendikten sonra olanlar… İş işten geçmişti artık..
Kim o diye seslendim, ama cevap gelmedi.İyice korkum artmaya başlamıştı. Yanımda telefonda yoktu ki kimeyi arayabileyim.Kapıyı sonunda açtım… Karşımdaki kayınpederimdi. Ne yapıyorsunuz demeye kalmadan, saçımdan tuttu ve beni sürüklemeye başladı. Bana küfrediyor ve sahip olmaya çalışıyordu… Bağırıyor, çığlık atıyordum ama sesimi duyan yoktu..
Elinden bir an kurtuldum, salona doğru kaçtım, tam kapıyı örtüp kilitleyecekken peşimden geldi.Kurtulmak için çırpınıyordum . Bunu neden yaptığını söylesemde aldırış etmiyordu. Elektrikler kesik olduğu için ev biraz karanlıktı… Yine kurtuldum ve mutfağa doğru kaçtım Mutfağa gittiğimde karanlıkta elime bir bıçak geçirdim, bıçağı rastgele salladım.Birkaç defa sapladım. Çünkü o an ne yapacağımı bilemiyordum. Yere düştü, şoka girdim o an. Hemen dışarı çıktım. Kapıdan dışarıya bağırsam da sesimi duyan yoktu, eve geri girdim . Hemen eşimi telefonla aradım . Kadın daha önce kayın pederini polise şikayet etmişti, kayın pederi hayatı kaybetti.Kadın tutuklandı ve mahkemesi başladı. Asıl bundan sonrası daha dikkat çekici Mahkemede karar anı gelmişti. O. B.’ye başka söyleyeceğinin olup olmadığı soruldu.
Farklı ifadesi olmadığını söyledi.Takdiri mahkemeye bırakıyorum dedi.Kocası ise karısından babasını oldurduğü için şikayetçi olmuştu.S.B. ise, babasını öldürdüğü iddia edilen eşinden şikayetçi olduğunu tekrarladı.Duruşmanın karar aşamasında hakim, tutuklu bulunan O.B. isimli genç kıza TCK’nın 27. maddesi uyarınca, meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku veya telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez maddesini uyguladı.O.B. isimli kadın tam 10 yıl hapiste yatmıştı. Kadına tahliye kararı verildi
Eşi ise bu karar itiraz etmek istedi. Babasının ölümüne neden olduğundan ağır ceza almasını istiyordu. Şimdi soru şu, Kadın burada namusunu korumak için elinde olmadan bir cana kıymıştı.O an ne yapmalıydı! Eşi bu durumu bile bile ağır ceza almasını neden ister!Türkiye’deki kanunlar bu gibi durumlar için gerekli düzenlemelere haiz mi! Allah kimseyi böyle bir hal ile karşı karşıya bırakmasın! Sizin iç sesiniz ne diyor!