fbpx

Rojname

Sar-hoşun Biri Ş’arap Şişesiyle Caminin Önünden Geçerken

Sar-hoşun Biri Ş’arap Şişesiyle Caminin Önünden Geçerken
05 Temmuz 2023 - 7:40

Sar-hoşun Biri Şarap Şişesiyle Caminin Önünden Geçerken Camiden Çıkan Bir Dervişin Dikkatini Çeker Ve Derviş Sar-hoşa Derki: -Birader Şu Şişeni Bana Versene! Sarhoş Şaşkın Şekilde . – Sen Yeni Camiden Çıktın, Şarabı Ne Yapacaksın Be Adam ?…Derviş Derki : Şarabı Caminin İçene Dökeceğim !
Sarhoş Hiddetlenir Kızgın Bir Şekilde :
-”Sen Nasıl Allah’ın Evine Şarap Dökersin Allah’tan Korkmaz mısın…Der ve.Sarhoş Hiddetlenir Kızgın Bir Şekilde :
-”Sen Nasıl Allah’ın Evine Şarap Dökersin Allah’tan Korkmaz mısın… Ben Kırk Yıldır İçki İçerim Ama Böyle Bir Şeyi Asla Yapmam. Şarabı da Sana Bu İş İçin Vermem! Beni Bulaştırma Ben Allah’tan Korkarım.. Der..
Der, Ama Dervişin de Tam İstediği Cevabı Bilmeden Vermiştir.”Derviş Taşı Gediğine Ustalıkla Koyar: -Be Adam Sen Şu Kul Yapısı Adına Cami Dediğimiz Taştan Topraktan Yapılmış Binanın İçine Saygından Şarap Döktürmezsin… Ama Nasıl Olur da Allah-u Tealanın sana Rahmeti Ve Lütfu İle Emanet Edip Kendisine Kul Olup İbadet Etmeni İstediği Şu Mükemmel Ve Muazzam Beden Sarayının İçine Şarap Dökersin ?Derviş Taşı Gediğine Ustalıkla Koyar: -Be Adam Sen Şu Kul Yapısı Adına Cami Dediğimiz Taştan Topraktan Yapılmış Binanın İçine Saygından Şarap Döktürmezsin… Ama Nasıl Olur da Allah-u Tealanın sana Rahmeti Ve Lütfu İle Emanet Edip Kendisine Kul Olup İbadet Etmeni İstediği Şu Mükemmel Ve Muazzam Beden Sarayının İçine Şarap Dökersin ?

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları ROJNAME kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.